René Burger: Tekstschrijver, journalist, speechcoach, communicatiedeskundoloog. Hij beoefent deze kunsten als zelfstandig ondernemer, zie www.desmundo.nl. Steeds weer komt het neer op die ene vraag: hoe vertel ik een verhaal dat mensen raakt?
Bij Dédé and the Hedge kwamen pen en gitaar (zijn andere grote liefde) samen. Te midden van deze muzikale storytellers kon het jarenlang flakkerende waakvlammetje oplaaien tot vuurtorenhoogte. Liedjes maken is de mooiste vorm van verhalen vertellen. Wie bij ons een lied bestelt, krijgt dus een verhaal – in welluidend cadeaupapier. 


Rein Hildebrand: Zanger, gitarist en songwriter Rein Hildebrand is al meer dan dertig jaar onderweg. Eerst jarenlang alleen met de gitaar. Daarna in allerlei bands van uiteenlopende genres.  Anno 2013 musiceert Rein, enigszins promiscue, met wisselende partners. Hij is als gitarist verbonden aan de theatergroepen BlondeBIZON en Port BetaaldDédé and the Hedge is op dit moment zijn persoonlijke 'hoofdmotief'. Vinden van nieuwe muzikale wegen is daarin de leidraad voor hem.  Rein werkt ook op invalbasis op atelier de Wijde Doelen in Utrecht. Kijk ook op reinhildebrand.nl