Gloednieuw Lied

U kunt bij ons een gloednieuw lied bestellen. We schrijven dan tekst en muziek op maat. Hiervoor gebruiken we gegevens en anekdotes die u ons doet toekomen. Een paar voorbeelden van compleet nieuwe liedjes vindt u hier.

Nieuwe tekst op bestaande melodie

We kunnen ook een nieuwe tekst schrijven bij een bestaande (bekende) melodie. Lees bijvoorbeeld deze tekst die we hebben geschreven voor een pensioen/afscheidsfeestje van een babyboomer. Op de melodie van Ik neem je mee (Gers Pardoel).

Nieuwe melodie op bestaande tekst

Andersom kan ook: We voorzien een bestaande tekst van een pakkende melodie. Hiermee kunnen we uw eigen tekst nog meer zeggingskracht geven. We maken ook liedjes van bekende gedichten. Luister bijvoorbeeld naar Voor de verre prinses, Woningloze (Slauerhoff) November (Bloem).

Lied op CD

Kiest u voor een door ons gecomponeerde melodie, dan zorgen wij voor een mooie (studio)opname van het lied. Bestelt u bij ons een nieuwe tekst op een bestaande melodie, dan ontvangt u alleen de tekst (want de auteursrechten van de muziek liggen in dat geval bij een andere artiest).

Live uitvoering

Desgewenst brengen we het lied live ten gehore. Misschien wilt u zelf zingen? Dan kunnen wij u begeleiden op gitaar en/of piano; of we zetten de bijhorende muziek van tevoren op cd. Ook als u een bestaand lied wilt laten uitvoeren, kunt u ons inschakelen.